Exkluzivní porcelánová jídelní souprava MARBLE – 24 kusů


Porcelánová jídelní souprava MARBLE je složena ze čtyř šestic talířů a misek. Jejím hlavním rysem je exkluzivní design, který přináší na Vaše jídelní stůl luxusní vzhled. Souprava je vyrobená z kvalitního porcelánu a její povrch je lesklý, hlazený a krásně ladí s vrstvou netopýřího druhu třpytu. Když ji budete používat, budete mít pocit, že jíte v restauraci s Michelinovou hvězdou.

Co obsahuje jídelní souprava MARBLE?

Jídelní souprava MARBLE se skládá z 24 kusů, které dokonale doplní Vaši kuchyni. V soupravě najdete šest hlubokých talířů, šest mělkých talířů, šest dezertních talířů a šest misek. Zároveň se souprava hodí nejen na slavnostní obědy a večeře, ale i na každodenní jídlo. Porcelánová jídelní souprava MARBLE 24 ks tak bude naprosto perfektním dárkem pro Vaše blízké nebo pro Vás samotné.

Proč si vybrat právě tuto jídelní soupravu?

Jídelní souprava MARBLE je vyrobena z kvalitního porcelánu, který vydrží dlouhé roky. Navíc si vás porcelán získá vysokou odolností proti škrábancům, takže nemusíte mít obavu z toho, že byste svůj nádherný porcelán poškodili. Jeho lesklý povrch se snadno udržuje a všechny kusy jsou vhodné do myčky i mikrovlnné trouby.

Jídelní souprava MARBLE také dodává pocit luxusu a elegancie každému stolu. Je dokonalým doplňkem pro večerní akce nebo romantické večeře. Jistě oceníte, že soupravu lze skládat a kombinovat s dalším porcelánem, aby Vaše stolování mělo osobitější vzhled.

Kde je možné jídelní soupravu MARBLE zakoupit?

Jídelní souprava MARBLE je možné zakoupit v našem e-shopu na stránce https://www.atcomplet.cz/produkt/porcelanova-jidelni-souprava-24-ks-marble-2. Cena této exkluzivní jídelní soupravy se pohybuje kolem 4 500 Kč. Je to sice vyšší cena, ale zároveň získáte vynikající kvalitu, která Vám bude sloužit po mnoho let.

Jídelní souprava MARBLE je nejen praktická, ale také dokonale sladí Vaši kuchyni. Pokud chcete přidat Vašemu stolování nádech luxusu a elegance, je tato jídelní souprava tím nejlepším řešením. Závidit Vám ji budou všichni Vaši hosté.